Kakla badrummet i Trelleborg

Välkommen till Kakelexperten Malmö AB!

Behöver ni professionell hjälp med att kakla badrummet?

Badrummet är ett av de rum i en bostad där man vill ha det kliniskt rent. Därför är det vanligt att personer som flyttar till en ny bostad väljer att kakla badrummet. Likaså kan en renovering av ett slitet badrum innan försäljningen av en bostad göra att man få bättre betalt för sin bostad. Oavsett vilka skäl man har för att renovera sitt badrum kan man med varm hand vända sig till Kakelexperten Malmö AB. Kakelexperten Malmö AB har en lång erfarenhet med professionella kakelsättare och en stor kunskap av att kakla både i våtrumsutrymmen men även utomhus. Kakelexperten Malmö AB har certifierade plattsättare som är godkända för att utföra arbeten i våtutrymmen men samarbetar också med certifierade rörmokare och elektriker.

Kakla badrummet

Att sätta kakel i badrummet har många fördelar som bland annat att det är lätt att hålla rent. Det finns ett stort antal olika kakelplattor man kan välja mellan för att få det utseende som man vill ha. Man kan också sätta klinkers på golvet för att få ett lite lyxigare badrum. När man sätter kakel i ett badrum lägger man först på ett skyddade tätskikt som förhindrar att vatten och fukt tränger in i väggar och orsakar fuktskador.

Välja kakelplattor

Vi har ett stort utbud av kakelplattor men kan också specialbeställa designade kakelplattor utifrån kundernas önskemål. Vid arbete i våtutrymmen använder vi oss endast av kakelplattor tillverkade av hållbart material och som håller en hög kvalité med en lång livslängd.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Kakelexperten Malmö AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Kakla badrummet i Trelleborg

Kakla utomhus

Kakelexperten Malmö åtar sig också uppdrag utomhus som exempelvis att sätta klinker på en veranda, kakel vid en uteplats eller utföra plattsättning i trädgården. Vi kan även sätta kakel och klinker i trädgårdspooler.

Våra tjänster

Kakla badrummet - Kakelexperten Malmö AB

Kakla badrummet

LÄS MER HÄR
Kakla köket - Kakelexperten Malmö AB

Kakla köket

LÄS MER HÄR
Kakla balkong & uteplats - Kakelexperten Malmö AB

Kakla balkong & uteplats

LÄS MER HÄR

Låter våra tjänster intressanta? Vill du veta mer?

Tryck då här!

Kakel och klinkers för företag och organisationer

Vi kan erbjuda företag och organisationer kakelsättning i badrum, storkök, omklädningsrum, arbetsytor i en fabrik eller plattsättning utomhus. Vi har en lång erfarenhet av att utföra professionella kakelarbeten för företag, skolor, fabriker och butikslokaler. På många arbetsplatser är det vanligt att sätta kakel och klinkers för att hålla fukt borta men också för att lättare kunna hålla rent.

Anlita certifierade plattsättare – Kontakta oss

Kakelexperten Malmö AB är ett ledande företag inom branschen och har personal med en lång erfarenhet inom kakelsättning och plattsättning. Alla våra medarbetare är certifierade vilket innebär att de kan utföra arbeten i våtrumsutrymmen. Vi kan erbjuda kakelsättning till rimliga priser och uppfyller även de krav som finns då privatpersoner vill kunna använda sig av ROT-avdraget. Kontakta oss för att kakla badrummet redan idag!